Nössöt.

Näin juuri televisiosta Volvo S80:n mainoksen, jossa koko mainosaika käytettiin hehkuttamaan uutta turvaominaisuutta.

S80:ssa on sensori, joka tunnistaa, jos joku on tunkeutunut autoon ja odottaa siellä autossa piilossa tehdäkseen jotain sanoinkuvaamattoman karmeaa autoon tulevalle.

Oletan, että Volvon suunnittelijat eivät ole täysiä idiootteja, joten tällä ominaisuudella on ilmeisesti ollut kysyntää tutkimuksissa, joita Volvo on taatusti paukuttanut. Koska sille ollaan valmiita uhraamaan kokonainen mainos, Volvolla ilmeisimmin uskotaan sen nostavan myyntiä. Onhan tuo hyvinkin mahdollista ja uskon, että jäävät tuosta plussalle.

Se, mikä tässä on syvältä, on se, että elämme maailmassa, jossa on riittävästi ihmisiä, joilla on pelko siitä, että joku on päässyt vaivihkaa jälkiä jättämättä autoon, jossa on hälytin päällä ja päättänyt odottaa siellä määrittelemättömän ajan, että kuljettaja tulee takaisin. Tuo pelko on niin iso, että sen välttämisestä vilkkuvalla avaimella ollaan valmiita maksamaan rahaa. Jos pelkää tuollaista todella kaukaa haettua tapausta, miten uskaltaa liikkua ulkona ylipäätään?

Jos pelkää tuota, voiko tehdä ylipäätään mitään vilkuilematta koko ajan olkansa yli?

Nössöt.

2 vastausta artikkeliin “Nössöt.

  1. Mutta Amerikkalaisissa leffoissahan noin käy melkein koko ajan eli jokaisessa.

    Samasta syystä sikäläisten autojen kontin luukun saa auki sisäpuolelta. Eihän sitä näet koskaan tiedä milloin rosvo sulloo omistajan konttiin ja lähtee muiluttamaan seksiorjaksi Meksikoon.

    Tykkää

  2. Mutta Amerikkalaisissa leffoissahan noin käy melkein koko ajan eli jokaisessa. Samasta syystä sikäläisten autojen kontin luukun saa auki sisäpuolelta. Eihän sitä näet koskaan tiedä milloin rosvo sulloo omistajan konttiin ja lähtee muiluttamaan seksiorjaksi Meksikoon.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s