Lakijuttu on ratkaisematon, joten viemme teidän asiakkaanne

Vedonlyönti- ja pokerisaitti Bodog katosi eilen verkosta kokonaan ilman sen kummempaa selitystä.

Shoemoney.comin hieman epäilyttävän lähteen mukaan kyse on siitä, että jokin keskeneräinen patenttilakijuttu on ratkomatta. Joku haastoi Bodogin Yhdysvalloissa oikeuteen, Bodog totesi, ettei ole yhdysvaltalainen yritys ja tuomari päätti jollain kummallisella kommervenkillä, että koska juttu on ratkaisematta, voidaan yhdysvaltalaisella domainhallinnointilafkalla oleva Bodogin bodog.com-domaini tuosta vain yllättäen kadottaa maailmankartalta. Tuossa on joku sellainen käänne, joka ei mene ihan meikäläisen oikeustajuun.

Tämä tarkoittaa sitä, että esim. Bodogin pokeriklientin ladanneet saavat ilmoituksen siitä, että ei nyt vain saa yhteyttä. Bodogille vetoa lyöneet saavat ilmoituksen siitä, että tällaista domainia ei ole olemassakaan.

Jos ei tietäisi uutta osoitetta ja olisi ko. lafkan asiakas, varmaankin saattaisi harmittaa, ettei pääse käsiksi vedonlyönti- tai pokeritilillään oleviin rahoihin.

Bodog vaihtoi domaininsa newbodog.comiksi ja jatkaa toimintaansa entisellään. Saitilla on selitys, jossa kerrotaan, miksi tällainen temppu tehtiin.

Ei kai tuo nyt voi noin mennä? Jos juttu on ratkaisematon toistaiseksi, ei kai firmaa voida ruveta moukaroimaan vyön alle?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s