Neliväripakka

Politiikasta ja teknologiasta palataan nyt tärkeisiin asioihin, eli korttipakkoihin.

Neliväripakat ovat loistavia. Eli muuten normaali pakka, mutta ruudut ovat sinisiä ja ristit ovat vihreitä, jotta värit erottuisivat paremmin toisistaan.

Perinteet ja tottumukset ovat ainoat syyt, miksi perinteistä kaksiväristä pakkaa käytetään pokerissa tai missään pelissä, jossa maiden jaolla punaisiin ja mustiin on mitään väliä. Pikaisesti miettien ei tule mieleen kuin yksi peli, jota ei voi pelata helpommin neliväripakalla: perinteinen Klondike-pasianssi.

Jokseenkin jokainen pokerisaitti tarjoaa nelivärivaihtoehdon ja useaa pöytää samaan aikaan pelatessa se on aivan elinehto. Sitten kun siihen on netissä tottunut, perinteiset pöydän ääressä pelattavat korttipelit alkavat näyttää tosi oudolta, jos on kaksivärinen pakka ja värinvedot eivät olekaan niin kirkkaasti näkyvillä.

Kaikki maailman kansat, vaihtakaa neliväripakkoihin niin pöydän ääressä kuin Internetissäkin. Näin maailma pelastuu, pakkoja alkaa saada jo monelta valmistajalta ja ihan kivijalkakaupoistakin. Sitä ennen, joudumme tilaamaan pakkamme netistä ja merkkivalikoimana on vain Copag ja Modiano.

Copag 4 colour deck

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s