The Book Depository

Tykkään lukea kirjoja englanniksi, koska silloin ei tarvitse odottaa, että kirja käännetään, on laajempi valikoima ja bonuksena ne ovat vielä halvempiakin.

Aikanaan tilasin kirjani Amazonista, joka on selkeästi suomalaisia kirjakauppoja halvempi ja etenkin valikoima on järjettömästi laajempi. Harmina oli vain se, että postikulut ovat aika reippaat, jolloin tuli odoteltua ja kerättyä useampi kirja kerralla pakettiin. Kun useamman kirjan kerää pakettiin, joutuu hakemaan sen postista, kun pienen kodinkoneen kokoinen pahvilaatikko ei mahdu mitenkään postiluukusta.

Vaan sitten törmäsin Book Depositoryyn. Book Depository on kirjoille se, mikä Play.com ja CD-Wow ovat CD-levyille, eli edullinen putiikki, joka diilaa kirjoja ympäri Eurooppaa siten, että postikulut on leivottu sisään kirjan hintaan.

Olen ehtinyt 29.11.2006 jälkeen tilata jo melkoisen pinkan kirjoja. Amazonista ei ole sen jälkeen tullut kuin muutama hassu opus.

Jokseenkin kaikki on järjestään halvempaa Book Depositoryssa kuin Amazonissa. Ne ovat niin paljon halvempia, että Book Depository laittaa omille sivuilleen ”Buy From Amazon”-linkin jokaisen kirjan ostovaihtoehdoksi. Jos Amazon pystyy tarjoamaan halvemmalla, saavatpa Book Depositoryn äijät ainakin referrer-bonukset. Samalla he varmistavat myös sen, että hintatietoiset ostajat käyvät ensin katsomassa Book Depositorystä, koska sieltä näkee näppärästi molemmat hinnat.

Vielä kun tarjoaisivat jonkinlaisen referrer-bonuksen, niin saisin korvaustakin tästä vaahtoamisesta.

Tällaisia ovat palvelut netissä, jotka ovat vaahtoamisen arvoisia. Ne tekevät yhden asian, ja tekevät sen paremmin kuin kukaan muu.

5 vastausta artikkeliin “The Book Depository

 1. Kävin Vilpposen kehun perusteella jo vilkaisemassa ja joo, on halvempi kuin Amazon.com/co.uk mutta pärjääkö Amazonin Marketplacen hinnoille? Pitääpä lisätä vertailuexceliini vielä Book Depository -sarake niin päästään totuuden äärelle.

  Tykkää

 2. Jos hakee vain yhtä kirjaa, postikulut pitävät huolen, että aikamoinen tarjous täytyy olla, että Book Depository jää kakkoseksi. Näin ainakin on ollut viimeisen parinkymmenen kirjan ajan, jotka olen Book Depositorystä tilannut.

  Tykkää

 3. Kävin Vilpposen kehun perusteella jo vilkaisemassa ja joo, on halvempi kuin Amazon.com/co.uk mutta pärjääkö Amazonin Marketplacen hinnoille? Pitääpä lisätä vertailuexceliini vielä Book Depository -sarake niin päästään totuuden äärelle.

  Tykkää

 4. Jos hakee vain yhtä kirjaa, postikulut pitävät huolen, että aikamoinen tarjous täytyy olla, että Book Depository jää kakkoseksi. Näin ainakin on ollut viimeisen parinkymmenen kirjan ajan, jotka olen Book Depositorystä tilannut.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s