Hotwire.com on parhautta!

Olen kohtapuoliin lähdössä matkalle New Yorkiin ja ympäristöön. Ensin olemme viikon New Yorkissa.

Piti löytää paras mahdollinen diili hotellista ja autovuokrasta, ja yksi jantteri, jota ei palveltu hiljattain ravintolassa hyvin, antoi vinkin Better Bidding -foorumista. Foorumilla hehkuteltiin Pricelinen ja Hotwire.comin iloja ja annettiin vinkkejä, miten käyttää noita palveluita parhaiten.

Päätin kirjoittaa kokemuksistani, jos saan hyvän diilin tuota kautta. Sain kaksi.

Syynäilin hotelleja eri paikoista ja päädyin pitkän tutkimustyön jälkeen shoppaamaan hotelliyöt Hotwire.comista.

Hotwire.com on palvelu, joka neuvottelee parhaat hinnat puolestasi, ja tämän teki. Kerroin, minkä tasoisen hotellin halusin ja mistä. Sen jälkeen Hotwire sanoi, että olisi tähän hintaan nämä speksit täyttävä hotelli. Jos kelpaa, niin tehdään diili ja saan tietää hotellin nimen.

Auton kanssa kävi vastaavalla tavalla. Sain reippaasti halvemman diilin kuin minkään vuokraamon sivuilta. Maksettuani vuokran he kertoivat, että kyseessä oli Hertz. Säästin noin viitisentoista prosenttia normaalihintaan verrattuna.

Hotwiressä on fiksua se, että se on täysin läpinäkyvää, mistä säästöt tulevat. Hotwire käyttää neuvotteluvoimaansa painamaan hintaa alas. Vuokraamot/hotellit voivat joko painaa hintoja alas tai unohtaa Hotwiren. Hotwire taasen pitää huolen siitä, etteivät kuluttajat leikkaa välistä siten, että eivät kerro lopullista vuokraamoa/hotellia ennen kuin maksu on tehty. Näin vuokraamot/hotellit voivat tarjota halvemmalla Hotwiren kautta rapauttamatta hintamielikuvaansa.

Vielä pitäisi kaivaa muutama hotelli ajomatkan varrelta ja tiedän, mistä ne poimin. Hotwire.com on aivan loistava, jos sattuu matkustamaan USAan.

Onko Suomessa tai muualla Euroopassa vastaavaa? Ellei, miksei? (Ja miksen perustaisi sellaista?)

2 vastausta artikkeliin “Hotwire.com on parhautta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s