RAY suunnittelee omaa nettipokeria

RAY suunnittelee omaa nettipokerisaittia, joten voi huokaista helpotuksesta. Tuli millainen laki tahansa, tulevaisuudessakin on vähintäänkin yksi saitti, jolla voi pelata laillisesti. (Tällä hetkellä joka ainoalla saitilla voi pelata laillisesti, ja ETA-alueen saiteilla voi pelata laillisesti ja verottomasti, toisin kuin sisäministeriö antaa ymmärtää.)

Jännä nähdä, tehdäänkö siitä kilpailukykyinen saitti, vai mennäänkö liian usein nähdyllä ”vähän huonompikin kelpaa, kunhan se on kotimainen” -linjalla. Ei siihen kilpailukykyisyyteen toisaalta paljon tarvittaisi: riittäisi, että liittyisi johonkin kilpailukykyiseen pokeriverkkoon, tarjoaisi kunnollisen kanta-asiakasohjelman (suomeksi: rakebackin enemmän pelaaville) ja järjellisen asiakaspalvelun.

Valitettavasti voi olla aika nihkeää tuon kanta-asiakasohjelman kanssa, kun se saattaisi olla ristiriidassa sen kanssa, ettei RAY oikein voi kannustaa pelaamaan enemmän. Olen silti varovaisen optimistinen.

Yksi vastaus artikkeliiin “RAY suunnittelee omaa nettipokeria

  1. Nettipokeri ei kyllä tule muuttumaan laittomaksi Suomessa missään vaiheessa. Johan EU-komissiokin ehti ärähtää Suomelle nykyistä tilanteesta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s