Johdanto

Tykkään vaahdota kaikesta sellaisesta, mikä on aivan loistavaa ja mikä on aivan karmivaa. Siihen väliin putoavat jutut ovat tylsiä. Voin taivastella tunteja ystävilleni jotain yksittäistä pientä asiaa, joka on joko tehty niin käsittämättömän hyvin, ettei pieni mieli voi siitä saada kiinni.

Toinen ääripää on yhtä mielenkiintoinen. Jos jokin on tehty niin huonosti, että siihen ei riitä edes tavallinen välinpitämättömyys, vaan vaaditaan aktiivista typeryyttä, sitä on pakko ihmetellä.

Ajattelin säästää ystäviäni, joille vaahtoan loputtomasti aivan pikkuriikkisistä asioista ja alkaa kirjata nämä ennemmin ylös tänne, jotta voivat valehdella ”joo, mä luin sen jo blogista”.

Miksi nimenä on Loistava.info, eikä vaikka .com? Koska .info-päätteen sai 3 dollarilla vuodeksi joker.comilta, joka sekin on loistava, muttei riittävän loistava, että siitä voisi vaahdota.

Jossain vaiheessa aion vaahdota joko plus- tai miinusmerkkisesti ainakin näistä – enkä sitten siitä ilmeisimmästä näkökulmasta: Bill Hicks, pokeri, HST, Markku Uusipaavalniemi, Mac / OS X, iPod, YTV:n matkakorttiviritykset, A 641 -> A1, Firefox, frisbee, Lifehacker, Tempur, kovalevylliset digiboksit, Quicksilver, Penn & Tellerin Bullshit, kameran muistikortti, jossa on USB-liitin samassa ja ihmiset, jotka metron tullessa alkavat kävellä metron kulkusuuntaan, vaikkeivät vielä tiedä, mihin kohtaan ovi pysähtyy.

Näkökulma tässä blogissa on häpeämättömän puolueellinen ja itsekäs. Vaikka aion olla erittäin puolueellinen, tällä ei ole mitään piilotettua agendaa. Jos pidän jostain, sanon sen. Jos vihaan jotain, sanon sen. Jos tällä maailma paranee, joku löytää jotain uutta ja huonoudelle käy ohkaisesti, se on kiva sivuvaikutus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s