Henkilökohtainen assari $39/kk

Lueskelin viimeisintä Wirediä ja bongasin sieltä vinkin palvelusta, jossa saa 39 dollarilla kuukaudessa maksimissaan 20 kappaletta maksimissaan 20 minuuttia kestäviä jeesauksia. Pyynnöt voivat olla mitä tahansa hyvän maun rajoissa, kunhan ne voi toteuttaa puhelimen tai Internetin välityksellä. Pyyntö voi olla vaikkapa ”siirrä lääkärin aika keskiviikolle” tai ”etsi verkosta ainakin kolme firmaa, jotka tarjoavat call center -palveluita suomeksi”. Ja kyllä, jotkut käyttävät tuota tyttöystävästään/poikaystävästään eroamiseen.

Palvelun nimi on Ask Sunday. Asksunday.comin etusivulla on insertti jostain NBC:n ohjelmasta, jossa esitellään palvelu. Täytyy sanoa, että olen vakuuttunut. Jokseenkin simppeli idea, ja komeasti toteutettu. Eihän tähän tarvita kuin halpa, mutta pätevä call center Intiasta ja homma sinänsä ei ole kovin paljon sen kummempaa kuin vaikkapa normaali softatuen call centerin pyörittäminen.

Tällainenhan on aivan loistava palvelu kenelle tahansa, jolla on enemmän rahaa kuin aikaa. Joko joku on tuonut vastaavan palvelun Suomeen? Call center voisi olla tuossa Suomenlahden eteläpuolella, sieltä löytynee edullista, mutta pätevää suomenkielentaitoista väkeä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s